Pages

6. jaan 2011

Poom!!!

Tavaliselt ma üksikuid trenne lahti ei kirjuta, aga kuna eilne Minku  oma sisaldas mitut suurt progressi elementi, siis selle lihtsalt peab arhiivi tarbeks ära märkima:

Eilne oli meil tõeline verstapost jooksukontaktide õpetamises Minkule: nimelt lubati ta trennis lõpuks päris poomile!
(Ajaloolisest sündmusest tagantjärgi tehtud video: http://www.youtube.com/watch?v=dcGcYRuzpfc  )

Minkul polnud mingeid probleeme plangul õpitu poomile üle kandmisega, ta sai kohe aru, et poom on kõrgete jalgadega seninägematult pikk plank ja klõbistas edasi-tagasi mööda poomi nagu oleks see täiesti igapäevane asi ja ühtegi kontaktpinda üle ei hüpanud, vaid üks sooritus oli selline napimat sorti paku tabamine:) Eks keeruliseks läheb siis kui poomi taha hakkavad ka järgnevad takistused ilmuma.

Üllatuslikult tehti meile kitsamaks ka  slaalomi channel, mis samuti probleeme ei valmistanud (slaalomi pulgad on siis praegu ühel joonel selle pulki ühendava metallriba äärtega, mis jätab pulkade vahele umbes tikutopsilaiuse channeli). Seoses lumeuputusega pole iseseisvalt enam slaalomit harjutanud, kuna pole viitsinud (häbi-häbi) seda lume alt välja kaevata, seega on slaalomit juba pikemat aega tehtud ainult trennis. Hoolimata sellest on Minku tubli. Sisenemiskohta oskab ta praegu peaaegu eksimatult leida nii umbes 75-80 kraadise nurga alt, u. 2,5 meetri kauguselt. 

Femmuga tegime veebruaris siinsel võistlusel hindava Slovakkia kohtuniku Glabazna rada ja selle käigus selgus tõsiasi, et ei ole Femmu midagi NII näpu otsas kinni, kui talle natukene vabadust usalda. Kui rada ikka kuidagi koer käe küljes jooksmist ei võimaldanud, siis saime kuidagimoodi hakkama ka kaugemalt juhtimisega, nii et see Glabazna huvitav lahendus panna A alt läbi pikk risti tunnel meid vastu kõiki ootusi käpuli ei kukutanudki:) 
Tubli koer!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar