Pages

9. märts 2011

Kulda ja karda...


Eesti cavalieride tõuühingu 2010a.  parimad agilitykoerad reas:

õekesed Femmu (II koht), Liisu (I koht) ja P.Ööbik (III koht)

Photo by Leana Jalukse


Vastla puhul käisime Keilas Tankimäel olesklemas. Kelgutajate peale hakkas Minku karjatamisinstinkt sajaga tööle ja ta väljus endast, seega lasime sealt üsna ruttu jalga!
Üks naljakas tähelepanek Femmu kohta: tema on juba väiksest peale olnud koer, kes äärmiselt hoolega vaatab telekat ja saab ka hästi aru, mis seal kastis toimub. Haugub eranditult ainult loomade ja mustanahaliste isikute peale ja on valmis pool tundi mingit seriaali jõllitama, et vaid saaks korra tabada kaadrissevilksatavat kassi ja sellest haugatusega märku anda. Samuti tunneb ta ära selle kui telekas näidatakse mingit looma pilti, näiteks kalendrit, mille kaanel on hunt. Tõesti ääretult tähelepanelik ja andunud telekavaataja.
Tõeliselt koomiline on aga see, kuidas Femmu vaatab multikaid. Näiteks Simpsonid: vaatab tõsise näoga. Aga kuidas ta aru saab, et naljakas suure peaga kollane, vehklev ja räuskav Homer või kummalise sinise torbik-soenguga Marge on nö ´´inimesed``? Aga saab. Sest nii kui Simpsonite koera pildile ilmub haugatab muidu hiirvaikselt kükitav Femmu kohemaid võidukalt. Müstiline:)  


1 kommentaar:

  1. Kuidas mõned koerad telviisorit vaadata oskavad, on minu jaoks samuti mõistatus :). Kutsikana üritas P.Ööbik teleka tagant üles leida kõik need põnevad kaelkirjakud ja lõvid, kes ekraani peal olid. Kutsika kaablitesse ja elektrijuhtmetesse mässumise vältimiseks olime sunnitud füüsiliselt blokeerima pääsu teleka taha (sest ega need kirjakud ja vantsid ju ei hoiata ette, et nad nüüd ekraanile tulevad ;) ). Ja ühe filmi vaatamine on meil tulnud P.Ööbiku kui meie pere esisoprani tungivate protestide tõttu üldse pooleli jätta - tegemist oli Miliza Korjuse eluloofilmiga, kus nimetet diiva ka laulis :D. Laulsid ka teised filmis esinenud tegelased, sellest põld lugu... aga kui proua Miliza oma laulu lahti lõi, kisas P.Ööbik nigu poolearuline ;P. Kusjuures lõugas ta täpselt õige inimese ehk Miliza peale ;). Millest koer aru saab, kes ekraanil olevatest tegelaskujudest seda kiledat häält teeb?

    VastaKustuta