Pages

6. sept 2011

Liiklushuligaan

Üleskutse: kontrollige aeg-ajalt oma autojuhilubade kehtivust ja võtke vaevaks neid ka uuendada. Politseid väga vähe huvitab, kas teie load kaotasid kehtivuse üleeile või üleelmisel aastal.

Muidu võib vabalt juhtuda selline lugu, et kenal päikesepaistelisel ennelõunal agilityvõistluse poole kulgedes ja kusagil karutagumikus (tegelikult siis Kehtnas) kaela käänates, et  võsa vahel vilksatavat ilusat mõisahoonet vaadata, ei jälgi te just ülemäära valvsalt spidomeetrit ja politsei võtab teid rajalt maha. Ja selle asemel, et Viljandis oma agilitykoera elu esimesel agilityrajal käppa proovida, passite te kollane trahviotsus näpu vahel juhtimisõiguseta isikuna kusagil küla vahel perekonnaliikmeid endale järgi oodates, lürpides jahtunud kohvi ja teeäärseid hobuseid kimbutades. Samal ajal kui teised toredasti agilityradadel hullavad. Mõelge selle peale:)

 


Oli selge, et eksamile ei jõua me kuidagi ja kuigi koju oli lühem tee, siis kuna Viljandist olin lubanud võtta peale hunniku koeratoidukotte, Viljandi järve äärde siiski laekusime. Korraldajaklubi Vile poolt pakuti lahkelt välja, et võin Minkuga väljaspool arvestust A0 klassis joosta ja seda võimalust ma ka kasutasin. Seega saab Minku esimene agilityrada (loodetavasti) joostud tuleval laupäeval Pärnus, eks saab siis näha, mida Minku kõigist neist kontaktpindadest arvab ja kas jooksukontaktid kehtivad ka võistlusolukorras.

Tee peal sai külastatud Tetu Olustveres elavat kutsikat

Mikk (kes tegelikult on tüdruk ja ei kanna ka enam nime Mikk) on kasvanud väga ilusaks landseeriks

3 kommentaari:

  1. Noorsportlane Maarja, teie agilitytreener teeb märkuse, et selle postituse viimane lause on väga imelik (eriti lause tagumine ots). Mismõttes jooksukontaktid ei kehti võistlusel...?!?

    VastaKustuta
  2. ohh, millega te hakkama saite :P Kuidas nüüd nende lubadega edasi?

    VastaKustuta
  3. No eks jooksukontaktid peaks ikka kehtima...kui koerajuht platsil kontrolli alt ei välju..ja seda ma 100% lubada ei saa :D

    Kristina, lubadega pole muud midagi kui et taotlesin uued. Mingeid muid sanktsioone peale 72 euro trahvi politsei mulle õnneks ei määranud;)

    VastaKustuta