Pages

1. apr 2012

Tunnelite karikasarja I etapp (kohtunik Kristi Vaidla)



Eesti MM meeskonna toetuseks korraldatav tunnelite karikasari on alati populaarne olnud, aga nii suurt osavõtjate hulka kui selleaastasel esimesel etapil ei mäletagi. A0-A1 klassis oli kirjas 67 koera, neist u. 34 mini/midi arvestuses, kus startisime ka paksukese (ent lihaselise:D) Minkuga.

Juhtus see, mida siiani veel juhtunud pole, ehk siis meil õnnestus kahe puhta rajaga saada I koht:)!

I rada Kristina juutuubist: http://www.youtube.com/watch?v=hhJaCvEYuWc&context=C43a5f44ADvjVQa1PpcFOhWvrxKSacjazBRznfqIgP8qP8G8UsdNw

II rada Kristina juutuubist: http://www.youtube.com/watch?v=Hoooq8_p_Gg&context=C44a771bADvjVQa1PpcFOhWvrxKSacjdr9AboP9A_Uu8vKA4uK2WY=

26.03.

Meie klubilistele oli see võistlus üldse väga edukas. Elika ja sheltie Troy saavutasid A0-A1 klassis mini/midi koondarvestuses II koha, Riina ja springerspanjel Donna A0-A1 maksides IV koha ning A2-A3 mini/midi arvestuses Kristina ja sheltie Joker II koha. 

Ja siinkohal likvideerin võla ja soovin õnne ka Femmu õele Liisule, kes eelmise agilityvõistlusega sai viimase vajaliku 0-tulemusega võidu ning saab nüüd kinnitada Est AgCh tiitli (siiani on see tiitel omistatud viiele minikoerale)!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar