Pages

8. juuni 2013

Pärnu võistlus 05.05, kohtunik Svetlana Kreslina

Kuna eelmisel päeval toimusid Agility Plussi väliplatsi riisumise talgud, siis osalesime 2-päevase võistluse teisel päeval, kus kohtunikus jälle Svetlana Kreslina, kelle radasid alles TAKO hallis joosta olime saanud.
 
Esimesel agilityrajal tõrge slaalomisse minekul ja ülehüpatud poom (10kp/IIkoht). Kiik ilus.
 
Teisel agilityrajal sattusime slaalomi ees tsüklisse, vist 3-4 korda lausa üritasin slaalomisse ette saata ja Minku vaid haukus mu peale ja läks valesti. Ilmselt üritasin saata liiga lähedalt ja mitte piisavalt veenvalt. Peale slaalomit oli vaja koer päris karmi nurga alt saada slaalomi viimasest pulgast veidi tagapool asuvat tõket eespoolt võtma samas koera slaalomist mitte välja tõmmates. See meil ei õnnestunud, vaid Minku hüppas tõkke tagant.Tulemuseks DSQ. Mööda jooksis ta ka poomist esimesel korral. Kiik oli väga ilus. Muuvit ei paista olevat.
 
Hüpperajal õnnestus saada puhas rada, I koht, kiirus 5,29 m/s. Tundub, et kuna tõkete hüppamisega, tunnelite leidmisega ja tavaliselt ka slaalomiga meil kroonilisi probleeme pole (erinevalt kontakttakistustest, millest õnnestub ikka aeg-ajalt mööda joosta ja kontaktide tabamiset parem ei räägigi), siis hüpperadadesse suhtun ise palju parem meelestatusega ja vabamalt ja reeglina õnnestuvad need meil seega paremini ka.
Muuvi: http://www.youtube.com/watch?v=n4HTZGoalOg

foto Solvita Slisane

Üritusel olid kaasas sotsialiseerumas ka külalis-seltsikoerad e. siis James ja Michellu, kellest esimesel olid pidevalt käed-jalad-pöörlevad silmad töös, et oma naistekarva kahtlaste ringiliikuvate koerte eest kaitsta, seega oli kõigile turvalisem kükitada keset lagedat platsi.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar