Pages

24. aug 2010

20.08 võistlustrenn Tuhalas

Femmu Tuhala võistlusel (see lahe pilt on pätsatud Astrid Mai Barsegjani albumist)
Tiina Jürjo suhteliselt sõbralike radade jooksmine oma koduplastil võistluskogemuse hankimise mõttes suurt vist juurde ei anna, aga oma klubi üritusele tuleb ikka kohale minna. Kokkuvõttes olime Femmuga A2-A3 klassis teised. Esimesel rajal õnnestus ka kombekohaselt osa rajast unustada ja natukene puterdada, kuid pääsesime puhaste paberitega. Kiigel venis Femmu rohkem kui trennis, aga üldiselt võib rahule jääda. Teine sooritus oli selline tubli keskmine, ei oskagi seda rohkem kommenteerida:





Küttepuude tarnimine vanaema juurest lükkus seega päeva teise poolde, aga sai seegi tehtud, nii et päevaga võib igati rahule jääda.
Ka Minku, kes sel päeval sai muide 7-kuuseks, sai räusata ja sotsialiseeruda. Tema pettumuseks lasti sheltidest sõbrad alles ürituse lõpus platsile lippama. Aga noh, muljeid vahetada sai ikkagi:
Jokerit musitamas

2 kommentaari:

  1. Hmm, et ma ka alles nüüd märkan: See musutatav ei ole mitte Joker, see on ilmselgelt hoopis Troy! Või sa mõtlesid, et kui kirjutad pildi alla "Joker", siis Elika ei taipa pahandada, et Minku Troyle salakäike vabadusse tutvustab?

    VastaKustuta
  2. Täitsa Troy jah;) Minku seda käiku sinna igatahes ei kaevanud, see oli seal enne:) Mina arvan, et hoopis väike ja süütu Minku sai Troylt idee, et puurist võib ennast ka välja kaevata ja kasutab seda nüüd usinalt ise...või noh oma uues raudpuuris enam ei kasuta...(saatanlik naer)

    VastaKustuta