Pages

15. apr 2011

Madu-uss

Kummalisel kombel mõtlesin just täna koertega Saku metsa poole sõites, et tea, kas peaks hakkama jälle kyypakkaust kaasas kandma..et ussid ju ärkamas...ja nagu tellitult sattusimegi kohe ühe rästiku otsa, kellest Femmu kergejalgselt ka üle kargas. Õnneks said kõik osapooled vigastusteta oma teed jätkata, aga toniseeriv jalutuskäik enne homset võistlust jäi mul küll plaanitust lühemaks, sest kiire kalkulatsioon näitas, et 5km kauguselt metsast oleks ikka aeganõudev küll rästiku hammustatud koer süles autoni kõmpida ja millegipärast seda pilti ma omal peast enam peletada ei suutnudki ning vahtisin iga toigast kahtlustavalt. Seega parem karta kui kahetseda ja tegime 3,5 km ringi.


Jõudsime kohtuda ka sõbraliku konnaga, kellele Femmu karvase käpaga vastu pead äsas. Siiski lahkusid ka sellest kohtumisest kõik osapooled vigastusteta.


Kaitseb Räbitit oma kehaga;)

Kodus sai ka the Rodent Brothers duo esmakordselt sellel aastal pisut päikest nautida ja linnulaulu kuulata. Minku pidas ustavalt vahti.


Musitab siga


Minu esimene lill!Päris minu jah!Sügisel toppisin sibula maha!


Agilitykroonikasse äramärkimise mõttes: eile õhtul maandus Eestimaa pinnal Agility Plussi teine border. Sedakorda siis taevassiniste silmadega nunnukas. Aga eks edasi räägib juba omanik ise, siis kui lekkiva koeratite kõrvalt mahti saab..... ;)

1 kommentaar:

  1. Ussid lumel, võeh! Poleks arvanudki, et nad nii vara väljas!

    VastaKustuta