Pages

27. mai 2011

Paukjärve ja Mikiliiksi paljastused

Eile pressisid ennast ühte autosse Inga, Piret, Liisi, Maarja, Femmu, Minku, Tuutu, P.Ööbik, Keili, Roosi, James ja Michellu e. siis neli erinevatel põhjustel töölt ja lasteaiast vaba isikut ja kaheksa koera ning sõitsid Paukjärvele, kus otse loomulikult oli väga mõnus.



Roosi ja James


Michellu



Kuivaks ``föönitatud``

Las otsivad mind....





Mikiliiksi paljastused:

Minkul on kodune slaalom ühes reas, channelit pole enam. Tehnika on hea ning kui vilumusega kogu sooritus veel paar sajandikku kiiremaks läheb, mis kindlasti juhtub, siis võib slaalomisooitusega igati rahul olla (sest muidugi ma ju veetsin aega juutuubis ja mõõtsin erinevate koerte slaalomi sooritamise kiiruseid ja ei, see pole nali :p). 
Liigselt ei tasu veel muidugi kilgata, sest päris trennis on täisslaalom veel proovimata.
Minkul läks channel meetodil slaalomi selgeks saamiseks nii u. 9 kuud ja lisaks trenniskäimisele tegime omajagu kodutööd. Vahepealse jalaluumurruta oleks ilmselt pisut kiiremini läinud. Aga praegu tema sooritustehnikat vaadates olen rahul, asi oli seda väärt ja tegelikult polnud see ju mingi vaev, vaid sellise koeraga pigem puhas rõõm:)  

Slaalomi muuvi juutuubis:





2 kommentaari:

  1. Vauu, milline areng!!! Minku omaga olen ma kursis, aga tõesti, harjutamine teeb meistriks, ka fotoaparaadi taga! Treeni aga edasi:)
    Ma usun, et kui Minkul poleks seda õnnetut õnnetust olnud, siis oleks tema käes ilmselt meie klubi channel meetodil slaalomiõppe rekord... Pane oma video ka siia üles, see on nii lahe :)

    VastaKustuta
  2. No kuna video on treeneri poolt heaks kiidetud, siis ok, panen:D
    Ja mis puutub innukasse fotografeerimisse, siis tuleta oma julgustavaid sõnu meelde järgmine kord kui jalutuskäigu ajal terve killavoor seisma ja kannatlikult ootama on sunnitud, kuni ma keeleots suusut väljas mingit lehekest tervustan, et kodus avastada, et siiski ei õnnestunud:p ja seda nii iga 20 meetri tagant!

    VastaKustuta