Pages

18. dets 2011

Agility Plussi jõulukas

Kui eelmisel aastal Agility Plussi jõuluka ajal soe jook minutitega topsis jäätus, siis seekord oli meeleolukate jõulutuledega kaunistatud Tuhala Agilityhoolis lausa soe.

Nagu eelmine kordki, toimusid lõbusad võiduajamised nii kahe- kui neljajalgsetele. Inimvõistkondade arvestuses käis tihe rebimine lõpuni, silmatorkavaimaks esituseks võiks pidada vast meie võistkonna ankrumehe, ja ühtlasi ka Margiti mehe Heiki, imetabast sööstlaskumise stiilis sooritatud võidukat ja omanäolist pulgapõlgurlikku slaalomi läbimist :D

Neljajaglsete tunnelivõistlusel meie saagiks ``vanade kalade`` e. võistlevate koerte arvestuses noorkala Minkuga I koht ja Femmuga IV koht, mis andis lootust, et äkki hakkab Femmu oma liba- kutsikaootuse mõtteid vaikselt selleks korraks maha matma. 

Minku:  http://www.youtube.com/watch?v=ZVLgeu_D_rU

Femmu: http://www.youtube.com/watch?v=2ZXMTYiKfvQ

Esmakordselt sai tunnustatud ka Agility Plussi Aasta Agilitymürsku e. aasta edukaimat võistluspaari. Kuigi arvestuspõhimõtete kohaselt ei olnud kõrgeimal võistlusklassil eelist, olid esimesed siiski igati teenitult A3 võistluspaarid. Algajate arvestuses sai aga näha jooksmas paljusid tulevasi agilitymürske.


Agility Pluss 2011 edukaim võistluspaar e.  kuldse roseti omanikud Elika ja Charlie. II kohal võrdsete punktidega Jana ja Liisu ning Kristina ja Joker


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar