Pages

11. apr 2012

Head uudised

Eelmisel esmaspäeval avastasin Femmul reie ja keha ühinemiskohalt naha alt u. 2-3 cm läbimõõduga kõva moodustise. Paanika. Arst arvas küll kohe, et vähemalt ei ole moodustis seotud lümfiga, kuna selles kohas lümfisõlmi ei ole. Aga katsudes võimatu öelda, millega võiks tegemist olla..võib olla kasvaja...võib olla healoomuline, võib ka mitte olla. Ultraheli kinnitas, et tasub süstlaga proovi võtta.

Täna siis saabus Saksamaalt laborist vastus: tegemist mingi kapseldunud põletikukoldega (mixed-cell inflammation). Ühe variandina võib see näiteks olla tekkinud  lihasrebestuse tagajärjel. Eks nüüd takkajärgi tarkusena võib arvata, et sellega on ilmselt mingil moel seotud ka sammu sättimine üle tõkete hüppamisel.

6.04. osalesime Agility Plussi poolt korraldatud eksamil, kohtunik Anne Tammiksalu.  
Minkuga esimesel agilityrajal DSQ, teisel rajal 10kp. Teisel raja tegi Minku seninägematult õudsa soorituse kiigel, kihutades põhimõtteliselt nii kiiresti üle kiige, et see ei jõudnud millimeetritki veel langeda. Kahjuks pole videot, seega ma muidugi ei teagi, kas ma üldse ütlesin talle ``kiik```või pidas ta seda poomiks. Tardusin hetkeks, aga kuna Minkul ei paistnud midagi häda olevat, siis jooksime lõpuni. Trennis tegi kiike jälle ilusti.

A3 mitteametlikul võistlusel sai Femmu hüppe- ja agilityraja kokkuvõttes miniklassis II koha. Kumbki keeruline rada seoses Femmu aeglusega meile mingit raskust ei  valmistanud. 







  
  


2 kommentaari:

  1. trennis Joker teeb kiike ka imeilusti :P

    VastaKustuta
  2. No eks siis järgmisel nädalavahetusel paistab, kas Minku pidas kiike poomiks või ongi hakanud lendkiigemeistriks:p

    VastaKustuta