Pages

21. juuli 2011

Summertime

Vahepealsesse aega on mahtunud Agility Plussi suvepäevad Saaremaal, mis ei sisaldanud grammigi agilityt, vaid hängimist Margiti imekenas suvekodus, mõnusaid grillimise õhtuid, mõningaid looduskauneid kohti ja üht mereäärset matkarada.



Muidugi teeme ka trenni. Paari viimase trenni põhjal võib järeldada, et Femmu on lõpuks ometi jälle digimuutunud ja jookseb trennis päris lõbusalt. Seega osaleme nii laupäevasel Haapsalu võistlusel kui ka järgmisel nädalavahetusel Tartus nii meistrikatel kui ka tavavõistlusel. Muidugi ei jää vahele ka tunnelite III etapp ja loodame, et trennides näidatud hea vorm ja tuju päris ära ei lagune.  

Minku sai eile 18 kuud vanaks. Põhimõtteliselt võib öelda, et kõik edeneb plaanitult ja mingeid tagasilööke pole senini ilmnenud. Kõige keerulisemaks osaks trennides on minu jaoks valikud kahe tunneliagu vahel kui eelmine tõke on suhteliselt lähedal.
Slaalomile pole suurt midagi ette heita. Sisenemised on head ja enne viimast pulka välja tulemist on ka väga vähe olnud. Sisseminekute suhtes saab Minku hakkama ka A3-e omadega, kui ma vaid suudan ennast kaugele hoida ja lasen tal iseseisvalt tegutseda ning teda valele pulgale ei aja.
Kiike ei karda mitte tema, vaid mina. Kipun kiige lõpus maiusekätt Minkule liiga nina alla toppima ja teda üleliia turvama.
A on peale esimesi lennukaid hüppeid ka üsna sujuvalt edenenud, nüüd teeb Minku seda juba pikema hoovõtumaaga ja ei harrasta mingeid koledaid õhulende.
Poomiga iseenesest pole ka probleeme, aga pika raja sisse seda veel pannund  ei ole, sest ega ma Minkul tegelikult päris kõrval ei julge endiselt joosta, ikka tahan maha jääda. 

Tänase trenni poole sõites teatati raadiost, et sündinud on selle suve kuumarekord. Põhimõtteliselt polnud platsil liigutada vajagi, vesi voolas mööda keha alla ka lihtsalt platsi kõrval varjus seistes. Paljas hingamine ajas higistama:D  Aga ka võistlusi ei jäeta kuumaga ära, nii et sellised ekstreemsete ilmaoludega trennid annavad aimu, kuidas koer võistlustel vastu peaks. Olgu öeldud, et Minkul ei paistnud küll raskusi olevat, tegi kõike suure rõõmuga. Loomulikult, kui ta oleks silmaga nähtavalt palavuse käes kannatanud, poleks teda hakanud trenni tirima. Ilmselt oli Minku palavusetaluvuse põhjuseks kolme teguri koosmõju: 1) motivatsioon, mis on tal alati kõrgem kui väike ebamugavustunne 2)tundub, et tema kasuka all toimub mingi huvitav termoregulatisoon 3) uus popp jahutusvest.

Kuna kaamera oli kaasas, siis sai ka filmitud: http://www.youtube.com/watch?v=bGHe1j28_yY

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar